Coinbase, menjalnica denarne valute v kriptovalute registrila že 13 milijonov uporabnikov

Coinbase je menjalnica z največ uporabniki na svetu. V znak naraščajočega sprejemanja kriptovalut se digitalna menjalnica valut Coinbase zdaj ponaša z več računi kot borznoposredniška družba Charles Schwab. V skladu s svojo spletno stranjo ima Coinbase 13 milijonov uporabnikov, medtem ko je število bančnih računov Schwab znašalo konec leta 2016 10,6 milijona.

Te številke ne prikazujejo popolne slike, saj je znesek sredstev, ki jih nadzira Schwab, zagotovo precej višji od tistih, ki jih uporabljajo uporabniki Coinbase. Kljub temu dejansko število uporabnikov označuje velik obseg sprejemanja kriptovalut. Število uporabnikov menjalnice Coinbase se je tako v letošnjem letu povečalo za 167%.

Razširjena ozaveščenost

Coinbase odprto objavlja število aktivnih računov na svoji spletni strani, trgovci pa so v tem digitalnem valutnem razcvetu pozorno spremljali te številke. Takšno veliko število posameznikov, ki ustvarjajo račune na izmenjavah kriptovalut, bi moralo pomeniti konec misli, da je Bitcoin le obroben gospodarski dogodek.

Ne glede na bikovska ali medvedja pričakovanja je resničnost, da se Bitcoin vedno bolj nagiba med člane širše javnosti. To še dodatno potrjuje ponudba terminskih pogodb s trgovanjem z vrednostnimi papirji v Chicagu (CME), širjenjem hedge skladov in objemom Bitcoina v državah, ki so vezane na gotovino.

Kaj je menjalnica Coinbase in kaj nam ponuja?

Coinbase je varna spletna platforma za nakup, prodajo, prenos in shranjevanje digitalne valute. Njihovo poslanstvo je ustvariti odprt finančni sistem za svet in biti vodilna svetovna blagovna znamka za pomoč ljudem pri pretvorbi digitalne valute v svojo lokalno valuto in iz nje. Podrobnejši opis najdete tukaj.

V kolikor nimate še ustvarjenega računa, vam omogočamo, da si preko naše povezave ustvarite račun in prejeli boste 10$ v vrednosti Bitcoin valute zastojn ob nakazilu nad 100$. S tem si pokrijete stroške transakcij in začnete trgovati z kriptovalutami v pozitivnih številkah. Prijavite se TUKAJ.

Na Coinbase menjalnici lahko zakupite naslednje kriptovalute:

POZOR! Poskrbite za varnost svojih naložb

Neglede na to, če ste začetnik ali ste že nekaj časa v kripto svetu je najpomembnejša varnost. Svetkriptovalut si prizadeva, da naši uporabniki rokujejo z kriptovalutami na najbolj varen način. Verjetno ste že slišali veliko o brezplačnih denarnicah, ki si jih naložimo na naše prenosnike in pošljemo naše kripto žetone v to denarnico. Zgleda super in brezplačno! Krasno kajne?

Žal ni čisto tako nedolžno. Dokler imate naložene denarnice na svoje računalnike, s katerim vsakodnevno brskate po internetu je to lahko zelo nevarno. Virusi, ki krožijo po spletu so zelo nevarni za krajo kriptovalut. Torej kaj storiti?

Razmislimo malo logično. Če hekerji vdirajo preko spleta v naše računalnike in tako tudi do denarnice je najbolj enostavno, da jim onemogočimo dostop do računalnika. To pomeni da smo brez internetne povezave. Ampak pri tem ostaja težava. Sedaj nimamo več dostopa do interneta in ne moremo spremljati novic in ničesar, drugega računalnika pa nimam.

Rešitev je strojna denarnica. Strojna denarnica je v obliki USB ključa, kamor naložimo svoje kriptovalute in jih tako hranimo izven dosega interneta. Hekerji nikakor ne morejo priti do teh žetonov. Zato vsi, ki ste vložili v kriptovalute in ne hranite svojih žetonov v strojni denarnici tvegate veliko. Poskrbite za lastno varnost! Strojno denarnico lahko kupite tukaj! (tudi sam jo uporabljam).

-->