Kje kupiti Viberate kovance? VIB kovanci dostopni že na šestih borzah

Kje kupiti VIberate oz. VIB žeton? V splošnem lahko projekt ocenimo kot zaupanja vreden že z tem, na koliko borzah ga lahko najdemo. Se ga da trgovati samo na eni borzi ali na večih? Kakšen je napredek projekta? Poglejmo in si razrešimo vprašanje kje kupiti Viberate?

Viberate je glasbeni ekosistem z živo glasbo, ki temelji na blockchain tehnologiji, kjer se združujejo glasbeniki z organizatoriji dogodkov.

To je platforma, ki želi pod eno streho združiti celotni glasbeni ekosistem. Trenutno deluje kot IMDB za glasbo v živo, kjer so profili uvrščeni glede na njihovo spletno priljubljenost. Podrobnejši opis najdete v spodnjem članku.

Kaj je Viberate? Vaša priložnost za vstop v glasbeno industrijo z Dj umek in Slovensko ekipo razvijalcev.

Kje kupiti Viberate – žeton VIB?

Startup Viberate je v rekordnih 4 minutah in 42 sekundah zaključil zbiranje sredstev v kriptovalutah in tako v celoti dosegel svoj zastavljeni cilj.

V prvi ponudbi kripto kovancev (ICO) je ekipa prodala vseh 120 milijonov Vib kovancev v vrednosti več kot 10 milijonov dolarjev.

Žetone VIB je bilo možno prvič javno trgovati 6.oktobra 2017 in v enem mesecu lahko najdemo žeton že na 6. različnih borzah širom sveta. Spoznajmo borze na kratko, ki nam ponujajo VIB kovance.

  1. Livecoin

Livecoin je prva borza, ki je omogočila trgovanje z žetonom VIB podjetja Viberate in sicer 6.oktobra 2017. Livecoin ekipa razvijalcev se je odločila zgraditi platformo za trgovanje in izmenjavo na osnovi Bitcoin(Btc) in Litecoin(Ltc) valute. Livecoin je sodoben servis za dostop do kriptovalutnih borznih trgov. Na voljo vam je udobna, praktična in dobičkonosna platforma za trgovanje z kriptovalutami – primerna tako za začetnike, kot za izkušene trgovce. Ustvarite si račun tukaj.

2. Binance

Binance, najdemo na spletnem mestu Binance.com, je priljubljena kriptovalutna menjalnica, ki postopoma pridobiva vse širši trg uporabnikov po celotnem spletu, saj nam ponuja trenutno 80 različnik kovancev med drugim tudi najnovejše kovance iz ICO projektov. Več informacij najdete tukaj.

3.HitBTC

HitBTC – globalna trgovalna platforma z večvalutno podporo, ki deluje od leta 2013. Na borzi so trgi za trgovanje z digitalnimi sredstvi, žetoni in ICO ter ponuja široko paleto orodij.

Razvoj platforme se je začel s sporazumom o naložbah v višini 6 milijonov EUR in sicer s sodelovanjem med razvijalci programske opreme, finančnimi strokovnjaki in izkušenimi trgovci. Osnovni motor za ujemanje sodi med najnaprednejše tehnološke izdelke v svojem razredu in izvaja inovativne funkcije. Ustvarite si račun tukaj.

4.Bittrex

Posameznikom in podjetjem nudijo možnost nakupa in prodaje najsodobnejših kriptovalut in digitalnih žetonov. Bittrex je vodilni na trgu za hitro in zanesljivo trgovinsko prakso. Ali ste novi za trgovanje na kritovalutnem trgu ali veteran, potem je bil Bittrex.com ustvarjen za vas!

Podjetju Viberate je tako v enem mesecu uspelo, da se VIB kovanec trguje že na 6. borzah širom sveta. Predstavljene so zgolj štiri borze, ker so ostale za nas nerelevantne saj so v kitajskem jeziku. 

-->