Kaj je Stratis? Blochchain kot servis, ki želi novo tehnologijo približati C# programerjem

Kaj je Stratis? Novi milijonarji in milijarderji nastajajo vsakdnevno v svetu kriptovalut. Toda tam kjer so zmagovalci, so tudi poraženci. Danes vsakdo govori o kriptovalutni naložbah.

Toda vprašanja ostajajo enaka:

V katero valuto naj vlagamo?
Kateri so najboljši novi kripto-kovanci v mestu?
Kje hranimo takšne kovance?

Tukaj v SvetKriptovalut vam ponujamo podrobne informacije o priljubljenih kriptovaltah. Tako boste postali lokalni strokovnjak na področju kriptovalut in odločitve za investiranje bodo veliko lažje.

No, ena taka kriptovaluta, ki je omembe vredna je definitivno Stratis.

Stratis se je 5. junija 2017 v času izrednega dvigovanja alt kovancev povečal in presegel 1 milijardo ameriških dolarjev in se trenutno giblje pri 616.milijonih USD.

Kaj je Stratis?

Stratis je blockchain platforma, ki poenostavlja razvoj, testiranje in uvajanje aplikacij C # na dot NET model. Stratis bo deloval kot platforma za blockchain-as-a-service (BAAS)  za korporacije in institucije. To podjetje bo podjetjem pomagalo, da zelo hitro izvedejo tehnologijo blokchain za različne primere uporabe v različnih panogah.

Vizija platforme Stratis je, da postane vse na enem mestu za vse blokchaine, večinoma postane platforma blockchain-as-a-service (BAAS).

Tehnologija, je klon Bitcoinove jedrne kode, z nekaj izboljšanimi funkcijami in napisan v jeziku C # namesto C + +.

Kaj pa, če ne veste kaj pomeni kaj od tega?

Ne skrbi. Še vedno lahko investirate v Stratis. Samo dejstva vam povem, zakaj je tako robustna tehnologija.

Kaj je Stratis oz. STRAT?

STRAT je izvorni žeton ali kriptovaluta, ki upravlja platformo Stratis.
Julija 2016 je bila ustanovljena ICO-Initial Coin Offering STRAT-a za financiranje razvoja in trženja platforme Stratis.
V tem zbiranju je projekt Stratis uspel zbrati 915 Bitkoinov (675 tisoč dolarjev).
Skupaj 98 milijonov STRAT žetonov je bilo razdeljenih po ICO.

Stratis se je dvignil s ceno avgusta 2016, ko je znašala 0,023$ in danes znaša 6,25$.

Kaj je Stratis? | Ekipa

  • Chris Trew je izvršni direktor in ustanovitelj Stratisa. Je svetovalec, arhitekt in tehnolog z več kot desetimi leti izkušenj v podjetniškem IT.
  • Nicolas Dorier je ljubitelj Bitcoina, vendar je začel s Chrisom na Stratis zaradi svoje nove ideje. V samo dveh letih je samostojno razvil Bitcoinovo jedro za Stratis v jeziku C #.
  • Dan Gershony je razvijalec blockchaina za Stratis. Na stacku MS ima več kot deset let razvojnih izkušenj, večinoma v C # dot NET.
  • Jeremy Bokobza je razvijalec blockxhain Stratis. Je razvijalec programske opreme, ki ima temeljito in obsežno znanje o tehnologijah in arhitekturi NET, kot tudi razvoju C #.
  • Pieterjan Vanhoof je razvijalec blockchain Stratis. Ima bogate izkušnje kot razvijalec NET s celovitim stikom.

Kaj je Stratis? | Število žetonov

Skupaj 98 milijonov STRAT žetonov je bilo razdeljenih po ICO in to je stalna ponudba, ki bo kdaj na voljo.

Tukaj lahko vidite, kakšen je končni rezultat:

ICO (85.7 %) 84 Milijonov Stratis žetonov je bilo razdeljenih med ICO
Stratis Ekipa  8 Milijonov žetonov je bilo dodeljenih
Svetovalci & Partnerji 2 Milijona žetonov je bilo dodeljenih
Nagrade & Marketinške kampanje 4 Milijone žetonov je bilo dodeljenih
Skupaj 98 Milijonov Stratis žetonov

Kaj je Stratis? | Skupni tržni kapital

Od 98 milijonov STRAT žetonov je v obtoku 98 milijonov, trenutna cena posamezne enote pa je 6,21 USD.

Kaj je Stratis? | Staking Stratis žetonov

Staking je kot zaslužek obresti ali dividende na vaših gospodarstvih. To je 0,5-1% letno donosov na vaš “staked” znesek. Staking pomaga zavarovati omrežje Stratis.

Za ta namen so posebne denarnice, ki vam jih bom pojasnil v nadaljevanju.

Kaj je Stratis? | Denarnice

Stratis je relativno nova kriptovaluta, zaradi česar nima veliko možnosti denarnice. Toda za podporo zgodnjih udeležencev obstaja nekaj dobrih možnosti za shranjevanje.

Po številnih raziskavah so te denarnice najboljše:

StratisX denarnica

To je uradna namizna denarnica razvojne ekipe Stratis. Ima vse funkcije, s katerimi varno uporabljate Stratis in omogoča tudi staking Stratis žetonov. To je lahka denarnica, ki ne prenaša popolnega blockchaina.

Stratis Electrum denarnica

To je uradna kopija Bitcoin Electrum denarnice s strani ekipe Stratis. Prav tako je lahka namizna denarnica, ki ne prenaša blockchain. V vsakodnevnih transakcijah je enostavno nastaviti in uporabljati. Toda ne podpira staking Stratis žetonov. Na voljo je v operacijskih sistemih Linux, Windows in Mac.

Ledger Nano S

Ledger Nano S strojna ključavnica v obliki USB ključa in je enostaven za uporabo. Ni ga mogoče uporabiti za staking Stratis žetonov, vendar bodo vaši žetoni na varnem. Trenutno lahko z Ledger Nano S zaščitite Stratis, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Zcash, Ripple in Dash. Kmalu bo tudi Monero.

Stratis lahko kupite od koder koli in ga nato prenesite na naslov Ledger.

To je najvarnejši način za ohranjanje vaših Stratis žetonov in drugih kriptovalut, saj vam hekerje ne morejo vdreti v denarnico, ki nima dostopa do interneta. SvetKriptovalut vam priporoča nakup Ledger Nano S denarnice saj jo uporabljam tudi sam.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet
Kaj je Stratis? | Uporaba v resničnem življenju

Izpostavili smo nekatere koristi blockchain Stratis, ki bodo vplivale na resnični svet:

Medicinske raziskave: Stratis blockchain bo medicinskim znanostim omogočil, da rešijo svoje objave in raziskovalne spore z zagotavljanjem nespremenljive baze zapisov. Tukaj lahko pregledovalec, raziskovalec in založnik skrbi za legitimnost zapisa.
Internet stvari: Industrijo vertikale, kot so dobavne verige, prevoz, zaloge in okupacije, lahko vpliva na Stratis, tako da vse prenaša na blockchain, ki se v realnem času posodablja s spletnim konsenzom. Na primer, pametno zaklepanje, ki ga omogoči platforma Stratis, vam bo omogočila dostop do popolnoma avtomatizirane bivalne zmogljivosti AirBnB brez spora ali človeške interakcije.
Izvor: Pomeni preverjanje izdelka in sledenje. Ker je tovarniška proizvodnja že stara panoga, je to povzročilo tudi ponarejanje originalnih izdelkov. Toda, ko bodo takšni izdelki postavljeni na blockchain Stratis za sledenje in identifikacijo, bo ta težava rešena. Na primer, glej Diamond preverjanje na Everledger.
Fintech: V prostoru Fintech je nebo omejeno za Stratis. Na tem področju Stratis namerava rešiti probleme, kot so zaupanja vredne deponije, kraje identitete, upravljanje identitete, upravljanje s premoženjem in poravnavo ali KYC skladnost z izgubo zaupanja kupca z uporabo tehnologije blockchain.

Nekateri od teh vznemirljivih primerov uporabe so že v produkciji, medtem ko so nekateri še vedno v fazi razvoja.

Kaj je Stratis? Primerjava Ethereum in Stratis

Tako Stratis kot Ethereum podpirata pametne pogodbe. Ampak na Ethereumu obstaja temeljna težava. Ethereum pametne pogodbe so napisane v Solidity, ki je njegov materni jezik, medtem ko so Stratis pogodbe napisane v jeziku C # – skupni jezik skupnosti razvijalcev.

Pisanje pametnih pogodb na Ethereum pomeni, da se mora razvijalec najprej naučiti Solidity, ki ima učno krivuljo.

Še več, Stratis podpira pogodbe in druge blokchain inovacije na svojih straneh, za razliko od Ethereuma, kjer vsaka pogodba pobegne iz blockchain Ethereum.

Vendar sta oba projekta dobila poštene pohvale s trga, podjetja, kot je Microsoft, podpirajo oba. V spodnji tabeli so prikazani rezultati uporabe programskih jezikov leta 2015 in 2016.

Jezik 2016 2015
Java 1 1
C 2 2
C++ 3 3
C# 4 5
Python 5 8
PHP 6 7
JavaScript 7 6
Perl 8 12
Ruby 9 18
Visual Basic.NET 10 10

 

Kaj je Statis? | Razvojni načrt

Zaključeni mejniki v razvojnem ciklu izdelkov so naslednji:

  • Stratis polno vozlišče
  • Breeze denarnica z Breeze protokolom o zasebnosti (Bitcoin Alpha testnet)
  • Breeze denarnica s Tumblebit (Bitcoin alpha Testnet)
  • Aplikacija Stratis Identity

Kje kupimo Stratis?

Kupite ali zamenjajte kriptovalute preko Changelly.

Changelly

Nakup opravite na borzi:

Binance je kriptovalutna menjalnica oz. borza s poudarkom na kitajskem trgu in drugih kitajskih kovancih. Trenutno podpira angleške in kitajske uporabnike. Med dogodkom ICO je bil ustvarjen žeton Binance (BNB), ki je financiral razvoj borze Binance. Registrirajte se in si zagotovite prve kriptovalute.

HitBTC je globalna trgovalna platforma z večvalutno podporo, ki deluje od leta 2013. Na borzi so trgi za trgovanje z digitalnimi sredstvi, žetoni in ICO ter ponuja široko paleto orodij.

Razvoj platforme se je začel s sporazumom o naložbah v višini 6 milijonov EUR in sicer s sodelovanjem med razvijalci programske opreme, finančnimi strokovnjaki in izkušenimi trgovci. Osnovni motor za ujemanje sodi med najnaprednejše tehnološke izdelke v svojem razredu in izvaja inovativne funkcije. Ustvarite si račun tukaj.

Livecoin je prva borza, ki je omogočila trgovanje z žetonom VIB podjetja Viberate in sicer 6.oktobra 2017. Livecoin ekipa razvijalcev se je odločila zgraditi platformo za trgovanje in izmenjavo na osnovi Bitcoin(Btc) in Litecoin(Ltc) valute. Livecoin je sodoben servis za dostop do kriptovalutnih borznih trgov. Na voljo vam je udobna, praktična in dobičkonosna platforma za trgovanje z kriptovalutami – primerna tako za začetnike, kot za izkušene trgovce. Ustvarite si račun tukaj.

Cryptopia se osredotoča na boljšo uporabniško izkušnjo kriptovalut. Da bi bile kriptovalute vsem bolj dostopne.

Cryptopia se osredotoča na boljšo uporabniško izkušnjo kripto valut. Da bi bile kriptovalute vsem bolj dostopne. Tržnica Cryptopia vam omogoča, da prodajate karkoli, kdorkoli, kjerkoli na svetu, v zameno za kriptovalute. Nakup / prodaja predmetov brezplačno ali nastavite dražbo in začnite zbirati kripto kovance. Menjalnica Cryptopia je hiter preprost način za pretvorbo kriptovalut. Naj si bo gre za plačevanje računov, nakupovanje s trga Cryptopia ali preprosto zaradi zbiranje virtualnih kovancev, vam to menjalnica omogoča. Račun si ustvarite tukaj.

Uradni viri Stratis projekta.

 

-->