Kaj je SALT? S pomočjo kriptovalut do denarnih posojil

Kaj je SALT? Svet kriptovalut nam vsak dan ponuja nove kovance, ki rešujejo sedanje problematike. Eden takšnih kovancev je tudi SALT, ki nam ponuja tudi platformo za posojilojemalce in posojilodajalce. Platformo najdete tukaj.

Kaj je SALT?

Strankam ponujajo posojila, ki jih podpira blockchain. Ta platforma uporabnikom omogoča, da izkoristijo številne iste funkcije, ki bi jih lahko pričakovali od finančne institucije, ki se ukvarja s denarnimi valutami, kot so posojila, vendar s kriptovalutami. S SALT uporabniki pridobivajo svoja sredstva in dobijo denar. V bistvu vam SALT omogoča, da izkoristite blockchain sredstva, da bi dobili denarna posojila. Na ta način lahko dobite denar, ne da bi morali prodajati vaše kriptovalute.

Kaj je Salt? | Ekipa

Vodstvo SALT-a je svetovalec Erik Voorhees, glavni izvršni direktor Shawn Owen, strokovnjak za skladnost Josef Schaible, Gregg Ball za operacije, Ben Yablon za strategijo, Blake Cohen za poslovni razvoj, Caleb Slade za ustvarjalno in David Lechner za finance. Tehnologija in produktna ekipa vključujejo CTO Phil Cowan, vodilni izdelek Jeff Vier, sistemski arhitekt Chris Johnson, razvojni raziskovalec Patrick Medaugh, razvoj aplikacij Dave Daniel, vodja UI / UX Lead Justin Ellis, mobilni in spletni razvijalec Chris Ellis in razvijalec blockchain Sean Luther. Svetovalci vključujejo Jon Shapiro kot svetovalca za blockchain, Michael Perklin kot varnostni svetovalec za varnostne police, Josh Datko za varnost, Marion Keyes za davke in Richard Levin kot zunanji svetovalec.

Kaj je SALT? | Izkušnje

Do zdaj ima SALT v višini 1.096.6 trilijonov dolarjev v denarnih delnicah in repo transakcijah (Repurchase and Reverse Repurchase Agreement). Obstaja 8 milijard dolarjev v oblaku skladiščenje in računalništva, skupaj z neverjetno 630 milijard dolarjev v izvedenih finančnih instrumentih in tujih borzah. Diamanti in nakit predstavljajo 78 milijard ameriških dolarjev, fizično zlato 7,8 milijarde dolarjev in nepremičninski naslovi 15,6 milijarde dolarjev.

Kaj je SALT? | Razvojni načrt

Salt je napovedal izdajo platforme na blockchainu v mesecu decembru.

Razvojni načrt na uradni strani SALT potrjuje izdajo platforme v mesecu decembru, kot tudi na uradnem forumu najdemo zapise o tem dogodku.

Kaj je SALT? | Prijava na posojilo

SALT ima zelo preprosto aplikacijo in hitro izda odobritev. Ni nobenih kreditnih pregledov, kar pomaga pospešiti postopek pridobitve posojila. Denarna sredstva za vaše posojilo se nakazujejo neposredno na vaš bančni račun. V platformo se lahko registrirate tukaj.

Ekipa SALT si je prizadevala za racionalizacijo celotnega postopka posojanja. Postopek prijave je bil poenostavljen, s poudarkom na vrednosti vaših blockchain sredstev namesto porabe časa na vašem kreditnem rezultatu. Kot posojilojemalec dostopate do dela kapitala iz obsežne mreže SALT, napolnjene s posojilodajalci. V času trajanja posojila vaša zavarovana sredstva ostanejo v ultra varni arhitekturi, ki je v celoti revidirana. Na ta način lahko zaupate SALT s svojimi sredstvi in si izposodite brez skrbi.

Kaj je SALT? | Uporabniška izkušnja

Za tiste, ki si bodo izposojajli denar iz SALT, so izkušnje zelo racionalizirane. Kreditna platforma je bila ustvarjena za intuitivno upravljanje s posojili. Posojiteljem dajejo enotno, enostavno prošnjo za zavarovanje blockchain sredstev, spremljanje dejavnosti in upravljanje odplačil.Kot vidite iz zaslonskih posnetkov, je zasnova in uporabniški vmesnik zelo profesionalno zasnovan, tako da imate jasen dostop do vseh informacij, ki jih boste potrebovali glede vašega posojila, zavarovanja, samodejnih plačil, stanja in podobnega. Platforma je dostopna tukaj.

Kaj je SALT? | Zakaj je zavarovanje boljše od bonitetnih ocen

SALT se je odločil, da se bo osredotočil na zavarovanje posojil namesto na bonitetne rezultate, kar lahko dramatično pomaga pri učinkovitosti. Posojilodajalci so se tradicionalno odločili za bonitetne rezultate zaradi težav in stroškov prenosa, likvidacije in skladiščenja sredstev. Na žalost je ta metoda neučinkovita in vodi do manjšega dostopa do gotovine, kot tudi višjih obrestnih mer za vas kot posojilojemalca.

SALT omogoča nov način shranjevanja in prenos sredstev. To prav tako omogoča popolno vrsto zavarovanja, ki se ne sooča z nobenimi izzivi, ki jih navadno najdemo v tradicionalnem zavarovanju; rešitve so blockchain sredstva. SALT je revolucionaren način za posojevanje, v celoti prepoznavanje vaših sredstev, namesto da bi se osredotočili na vašo kreditno oceno.

Kaj je SALT? | Katere vrste cen ponuja SALT?

SALT se ponaša s ponudbo konkurenčnih cen in ni provizij, povezanih s predplačilom. Namesto tega dobite neverjeten dogovor o vašem posojilu, ne da bi se morali znebiti sredstev, ki so vam všeč.

Kaj je SALT? | Katere druge koristi ponuja SALT?

Poleg enostavne uporabe in konkurenčnih cen, vam SALT zagotavlja popolno svobodo. Lahko se odločite, da boste svoje premoženje vrnili kadarkoli želite, ne da bi jim morali plačati pretiran znesek denarja. Dobite lahko tudi denar za vse, kar želite.

SALT je edina platforma, ki je bila zasnovana za olajšanje posojil na blockchainu. To je ključnega pomena, ker se izvedeni finančni instrumenti, dejanja, diamanti in drugi počasi premikajo v blockchain.

Velika korist uporabe SALT je izogibanje plačevanju davkov na kapitalske dobičke, kar je lahko hudo, zlasti v ZDA, ki deluje s kratkoročnim in dolgoročnim davčnim sistemom za kapitalske dobičke. Z uporabo SALT v celoti obideš potrebo po plačevanju davkov, ko vzameš posojilo – ne pretvarjate kriptokultnosti v denar.

Kaj je SALT? | Kdo lahko koristi SALT?

Posamezniki, kot so dnevni trgovci in dolgoročni vlagatelji. Podjetja, ki lahko koristijo, vključujejo storitve nakazovanja, borze, plačilne procese, ICO, igralne platforme, rudarje in banke.

Kaj je SALT? | Kakšne so stopnje SALT?

Obstajajo tri ravni vrednosti SALT: Članstvo, Premier in Enterprise. S članstvom dobite financiranje s terminom in lahko dostopate do 10 000 USD (3-24 mesecev). Premier ponuja terminsko financiranje ali kreditne linije (eno uro do 36 mesecev) in dostop do 100.000 $. Izbirate lahko med USD, EUR, GBP, RMB in JPY valutami. Nazadnje, podjetje ima enako izbiro kreditnih ali dolgoročnih finančnih sredstev, vendar z merjenimi pogoji. Na voljo je več kot milijon dolarjev in ad hoc valutna izbira.Vsi nivoji imajo tržne podatke, izobraževalne vire, spletni portal za upravljanje posojil in brez predplačila. Premier in podjetnik dodatno ponujajo prilagodljive pogoje posojila, možnost uporabe vaših SALT kreditov za zmanjšanje obresti, SALT trgovskega paketa, dostop do strojne opreme SALT, zgodnjega dostopa do novih izdelkov, upravljanja portfelja ter debetnih in kreditnih kartic. Samo Enterprise ponuja integracijo API in denarnice podjetja za hladno shranjevanje.

Kje kupiti SALT?

Binance je kriptovalutna menjalnica oz. borza s poudarkom na kitajskem trgu in drugih kitajskih kovancih. Trenutno podpira angleške in kitajske uporabnike. Med dogodkom ICO je bil ustvarjen žeton Binance (BNB), ki je financiral razvoj borze BinanceRegistrirajte se in si zagotovite prve kriptovalute.

Kaj je borza Binance? Kupite kriptovalute takoj, ko se pojavijo na trgu

 

-->