Kaj je KuCoin borza? Borza, ki beleži eksponentno rast novih članov

Kaj je KuCoin? KuCoin je borza oz. menjalnica kriptovalut s sedežem v Hongkongu. Deluje na osnovi kriptovalut zato ne podpira denarnih valut. Kljub temu je portfolio digitalnih sredstev precej obsežen, poleg tega pa KuCoin ponuja lastne žetone KCS (KuCoin Shares) in ga uporablja podobno kot Binance.

Kaj je KuCoin?

Podjetje KuCoin, ki ga je ustanovila skupina blockchain navdušencev, ki so se izkazali kot industrijski velikani, kot sta Ant Financial in GF Securities, želi zagotoviti uporabnikom digitalne transakcije in storitve izmenjave, ki so še bolj varne in priročne.

Kaj je KuCoin? | Konkurenčne pristojbine

KuCoin zaračuna stroške trgovanja in izplačila, medtem ko so kripto depoziti brezplačni. Medtem ko je to pristop mnogih drugih izmenjav, so pristojbine KuCoin resnično konkurenčne. Obračunava pavšalno nadomestilo v višini 0,1% na trgovino, medtem ko je povprečje v sektorju približno 0,20% – 0,25%. Poleg tega za tiste, ki imajo KuCoin delnice, obstajajo privlačni popusti.

Poleg tega so upravičene tudi cene za umik, ki jih uporablja KuCoin. Na primer, umiki Bitcoin se zaračunajo s pristojbino v višini 0.0005 BTC. Tukaj najdete popolne informacije o povračilu stroškov:

 Assets Fees  Comment
 KCS  2  –
 BTC  0.0005  –
 USDT  10  –
 ETH  0.01  –
 LTC  0.001  –
 NEO  Free  –
 GAS  Free  –
 KNC  0.5  –
 BTM  5  –
 QTUM  0.1  –
 EOS  0.5  –
 CVC  3  –
 OMG 0.1  –
 PAY 0.5  –

Kaj je KuCoin? | Kriptovalute

Čeprav je bil ustanovljen sredi leta septembra 2017, KuCoin že ponuja znatno število kovancev za trgovino (okoli 80) in ohranja dodajanje novih. Na njihovi spletni strani so pari razvrščeni v 5 kategorij: tržnice BTC, ETH, NEO, USDT in KCS.

Kaj je KuCoin? | Ekipa

  • Michael Gan (CEO) – Nekdanji tehnični strokovnjak Ant Financing skupine Alibaba, veteran finančnih rešitev, in višji partner internetnih velikanov, kot so MikeCRM, KF5.COM itd.
  • Eric Don (COO) – Višji raziskovalec interneta, sistemski arhitekt in zvezda internetne industrije. CTO in višji partner znanih IT podjetij, vključno z YOULIN.COM, KITEME in REINIOT itd.
  • Top Lan (CTO) – Tehnični strokovnjak za odprtokodne skupnosti, vodja večih glavnih odprtokodnih projektov v Githubu, oblikovalec in razvijalec sistema Kucoinove finančne izmenjave.

Več informacij najdete na tej povezavi.

Kaj je KuCoin? | Registracija

Registracija je hitra in enostavna, kot tudi uporaba borze.

Kaj je KuCoin? | Varnost

Takoj ko se registrirate poskrbite najprej za lastno varnost. Priskrbite si dvo stopenjsko identifikacijo za vstop v svoj račun. V kolikor nimate Google Autenticator aplikacije na vašem telefonu si najprej snamite aplikacijo. Uporabniki Android telefonov to storijo v Google Play, ios uporabniki pa v App Store.

1. Dvo stopenjska identifikacija – 2FA

2. Poskrbite za varnost svojih naložb

To je najbolj varen način hranjenja kriptovalut, pred vdori hekerji in krajami. Zaščitite svoje kovance še danes.

Ledger Nano S - The secure hardware walletLedger Nano S je strojna denarnica za varno shranjevanje Bitcoin, Litecoin, Ethereum in drugih altcoin valut in spominja na USB ključek, ki nas zavaruje pred vdori in krajami hekerjev(malware). Strojne denarnice spadajo med najbolj varen način shranjevanja saj niso povezane z internetom in morebitni hekerji ne morejo prodreti do vaših valut oz. žetonov (ang.token). KUPI TAKOJ. Več podrobnosti najdete tukaj.

Kaj je KuCoin? | Nakazilo in izplačilo

Nakazilo na račun KuCoin naredimo pod zavihkom Assets in nato nadaljujemo na Deposit. Pojavi se nam okno, kjer izberemo kriptovaluto, ki jo želimo nakazati in se nam generira naslov, na katerega nato preko denarnice ali druge borze nakažete denar. POZOR:Ne nakazujte Ethereum žetona iz Borze na Borzo ampak, iz borze v strojno denarnico in nato nazaj na Borzo.

Ko želimo denar nakazati na strojno denarnico ali kamorkoli drugam, gremo po isti poti kot prej pri nakazili, vendar namesto deposit sedaj izberemo Witdraw (izplačilo). Izberemo željeno vrsto kriptovalute (korak 2), vnesemo naslov, kamor pošiljamo in količino ter izplačamo iz računa. Ne pozabite potrditi transakcije na mailu!!!

Kaj je KuCoin? | Pogled na Trg

  • Pod zavihkom Market, najdemo seznam kripto parov, ki se jih trguje. Če imate v lasti kovanec Bitcoin in z njim želite kupiti druge kovance izberete par in vas vrže na borzo.

  • Pogled na borzo nam razkriva trgovalni par, ki je v našem primeru KCS/BTC ter vse ostale podatke + orodja za tehnično analizo.

  • KuCoin skrbi za vašo varnost, zato je treba tik prek začetkom nakupa ali prodaje še enkrat vnesti ažurno geslo, ki vam ga generira vaša aplikacija Google Autenticator, preden lahko izvedete nakup.

Registrirajte se tukaj!

Konkurenca

Binance je kriptovalutna menjalnica oz. borza s poudarkom na kitajskem trgu in drugih kitajskih kovancih. Trenutno podpira angleške in kitajske uporabnike. Med dogodkom ICO je bil ustvarjen žeton Binance (BNB), ki je financiral razvoj borze Binance. Registrirajte se in si zagotovite prve kriptovalute.

Podrobnejši opis borze Binance najdete tukaj.

HitBTC – globalna trgovalna platforma z večvalutno podporo, ki deluje od leta 2013. Na borzi so trgi za trgovanje z digitalnimi sredstvi, žetoni in ICO ter ponuja široko paleto orodij.

Razvoj platforme se je začel s sporazumom o naložbah v višini 6 milijonov EUR in sicer s sodelovanjem med razvijalci programske opreme, finančnimi strokovnjaki in izkušenimi trgovci. Osnovni motor za ujemanje sodi med najnaprednejše tehnološke izdelke v svojem razredu in izvaja inovativne funkcije. Ustvarite si račun tukaj.

Livecoin je prva borza, ki je omogočila trgovanje z žetonom VIB podjetja Viberate in sicer 6.oktobra 2017. Livecoin ekipa razvijalcev se je odločila zgraditi platformo za trgovanje in izmenjavo na osnovi Bitcoin(Btc) in Litecoin(Ltc) valute. Livecoin je sodoben servis za dostop do kriptovalutnih borznih trgov. Na voljo vam je udobna, praktična in dobičkonosna platforma za trgovanje z kriptovalutami – primerna tako za začetnike, kot za izkušene trgovce. Ustvarite si račun tukaj.

-->