Borza Bittrex

Kaj je borza Bitrex? in vse kar moramo vedeti

Naslednja generacija trgovanja s kriptovaluto

Ne podpira denarnih valut ampak omogoča trgovanje med kriptovalutami.

Trgujte samozavestno

Posameznikom in podjetjem nudijo možnost nakupa in prodaje najsodobnejših kriptovalut in digitalnih žetonov. Bittrex je vodilni na trgu za hitro in zanesljivo trgovinsko prakso. Ali ste novi za trgovanje na kritovalutnem trgu ali veteran, potem je bil Bittrex.com ustvarjen za vas!

Sedež bittrex.com

Sedež podjetja se nahaja v ZDA in se popolnoma sklada s tamkajšnjo zakonodajo. Je med prvimi podjetji, ki je zaprosilo Bitcoin licenco v New Yorku, s čimer s ponosom služi strankam v New Yorku in drugod po svetu.

Varnost

Z več kot 50-letnimi varnostnimi izkušnjami, dajejo velik povdarek za skrb in varnost strank. Njihovi sistemi se nenehno nadgrajujejo in preizkušajo, da bi zagotovili preseganje najboljših industrijskih standardov. Za zaščito uporabnikov potrebujejo dvofaktorno preverjanje pristnosti za vse umike in uporabo API-ja. Celotno spletno mesto Bittrex.com je zaščiteno s SSL, tako da lahko olajšate varnost vaših sredstev in osebnih podatkov.

Podpora za algoritemsko trgovanje

Medtem ko je trgovinski vmesnik Bittrex.com zasnovan tako, da zagotavlja intuitivno in učinkovito trgovinsko izkušnjo, nekateri trgovci uživajo v trgovanju prek platform za tretje stranke ali oblikujejo lastne algoritmične borze za trgovanje. Podjetje Bittrex si prizadeva zagotavljati najboljšo trgovinsko izkušnjo, zato so zasnovali svoe API-je, ki omogočajo visoko frekvenčne trgovske borze.

Obsežna podpora za digitalno valuto

S tehnologijo blockchain, ki še naprej uvaja inovacije, Bittrex podpira uveljavljene in nastajajoče valute.

Na Bittrex.com so ponosni na podporo novim in uveljavljenim kriptovalutam, ki vam zagotavljajo vedno večje možnosti trgovanja in vlaganja. Izvajajo revizije skladnosti za vse nove novice, ki zagotavljajo, da imajo uporabniki informacije, ki jih potrebujejo za obveščanje.

Več kot 190 različnih kriptovalut

Pristojbina za vsa trgovanja znaša 0,25%.

https://www.bittrex.com

 

 

 

-->